Film indir

10 Eylül 2016 Cumartesi

Ninja Kaplumbağalar 2 Gölgelerin İçinden 2016 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Ninja Kaplumbağalar 2 Gölgelerin İçinden – Teenage Mutant Ninja Turtles 2 Out of the Shadows 2016 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


ninja-kaplumbagalar-2-golgelerin-icinden-2016-turkce-dublaj-ucretsiz-full-indir-2


Vizyon Tarihi: 23 Haziran 2016

Yapımı : 2016 – ABD

Tür : Aksiyon , Komedi , Macera , Seri ,

Süre: 112 Dak.

Yönetmen : Dave Green

Oyuncular : Megan Fox , William Fichtner , Alessandra Ambrosio , Stephen Amell , Tony Shalhoub

Senaryo : Josh Appelbaum , André Nemec

Yapımcı : Michael Bay , Andrew Form

Diğer Adı : Ninja Kaplumbağalar 2, Teenage Mutant Ninja Turtles 2


Kaplumbağaların azılı düşmanı Shredder, cezaevine nakledilirken doktor Baxter Stockman’ın yönettiği Foot Clan tarafından kaçırılmaya çalışılır. Bu esnada Shredder farklı bir boyuta geçerek Beyin (Krang) ile karşılaşır. Yaptıkları anlaşma gereği çok güçlü bir mutant bileşenini yanında götürür ve bunu kullanarak nakil aracında tanıştığı Rocksteady ve Bebop’ı çok güçlü mutantlara dönüştürür. Kaplumbağalar Shredder ve bu güçlü mutantların yanında Beyin ile de mücadele etmek ve New York’ta güvenliği tesis etmek zorunda kalacaktır.


Süper kötü Shredder hapishaneden kaçar ve dünyayı ele geçirmek için şeytani bir plan üzerinde çalışan çılgın bilimadamı Baxter Stockman ve iki ahmak fedai Bebop ve Rocksteady güçlerini birleştirir. Kaplumbağalar, Shredder ve yeni ekibiyle başa çıkmaya hazırlanırken kendilerini Shredder ile benzer amaçları taşıyan, daha da büyük bir düşmanla kötülüğüyle nam salmış Krang’le karşı karşıya bulurlar.


 



Ninja Kaplumbağalar 2 Gölgelerin İçinden 2016 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder