Film indir

9 Eylül 2015 Çarşamba

İkinci Bir Şans 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

İkinci Bir Şans – En chance til 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


İkinci Bir Şans 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 20 Mart 2015

Yapımı : 2014 – Danimarka

Tür : Dram , Gerilim

Süre: 102 Dak.

Yönetmen : Susanne Bier

Oyuncular : Nikolaj Coster-Waldau , Nikolaj Lie Kaas , Maria Bonnevie , Ulrich Thomsen , Bodil Jørgensen

Senaryo : Anders Thomas Jensen

Yapımcı : Sisse Graum Jørgensen

Diğer Adı : A Second Chance


Birlikte çalışan iki polis memuru olan Andreas (Nikolaj Coster-Waldau) ve Simon (Ulrich Thomsen) birbirinden çok farklı yaşamlar sürmektedir. Andreas, eşi ve yeni doğmuş çocuğuyla birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmektedir. Simon ise kötü bir şekilde bitmiş evliliğini gece kulüpleri ve içkiyle unutmaya çalışmaktadır. Ancak günün birinde basit görünen bir görev hayatlarında çok büyük bir etki yaratacaktır.


Andreas ve Simon, aynı zamanda mesleklerinde uzman birer dedektif ve yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki sıkı dostturlar. Samimiyetlerine rağmen ikili, birbirlerinden çok farklı hayatlar sürdürmektedirler. Andreas güzel eşi ve oğluyla birlikte mutlu bir aile tablosu çizmektedir. Yeni boşanmış olan Simon, ise boş içini düştüğü boşluğu çoğunu striptiz kulübünde dolanarak ve bol bol alkol tüketerek doldurmaya çalışmaktadır.


Bir gün şiddet ve uyuşturucu tabanlı bir olay için ikisi birden göreve çağrılır. Başta her şey sıradan bir suç mahalli gibi görünür, Andreas olay mahalindeki dolapta ağlayan bir bebek bulmasıyla birlikte işin rengi de değişmeye başlar. Bu olay her iki polisin de yanlış ve doğru arasındaki seçim kıstaslarını ve adalet arayışlarını derinden etkileyecektir. Susanne Bier’ın yönetmen koltruğuna oturduğu filmin orijinal senaryosu Anders Thomas Jensen’e ait. Filmde başrolleri ise Nikolaj Coster-Waldau ve Ulrich Thomsen paylaşıyor.


 



İkinci Bir Şans 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder