Film indir

15 Mart 2015 Pazar

Asfalt Çiçekleri 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Asfalt Çiçekleri 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Asfalt Çiçekleri 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 21 Kasım 2014


Yapımı : 2014 – Türkiye


Tür : Dram


Süre: 92 Dak.


Yönetmen : Kamil Koç


Oyuncular : Adnan Erdoğan ,  Semir Aslanyürek ,  Sema Şahingöz ,  Sinem İslamoğlu


Senaryo : Kamil Koç


Yapımcı : Kamil Koç


Hasan, eşyanın sınırları ile kendi sınırları arasında varoluşsal ilişki kuran genç bir ressamdır. Haifa ise Fransa’da göçmen olarak yaşayan ve kendi köklerini aramak için doğuya etnik müzik yolculuğuna çıkan “Asfalt Çiçekleri” adlı sokak müzisyenlerinin solistidir.

Hasan ve kız arkadaşı bir gece müzik yapan Haifa ve arkadaşlarıyla bir üst geçitte karşılaşır. Bu karşılaşma Hasan’ın hayatında önemli bir dönüm noktası olur. Kendi varoluş sancılarını anladığını düşündüğü Haifa’yı Türkiye sınırları içinde takibe başlar.

Hasan’ın dijital fotoğraf sanatçısı kız arkadaşı Elif de bu yolculuğa cep telefonu takip uygulaması ile katılır.

Arayan, aranılan ve yalnızlık arasındaki ilişki üzerine kurulu bir yol filmidir Asfalt Çiçekleri.


Fransa’da göçmen olarak yaşayan Haifa, ‘Asfalt Çiçekleri’ adlı, sokak müziği yapan bir grubun solistidir. Müzik grubuyla birlikte köklerini aramak için doğuya doğru yolculuğa çıkar ve yolları Türkiye’ye düşer. Genç bir ressam olan Hasan ise son zamanlarda varoluşsal sancılar yaşamaktadır ve bir gece sevgilisi Elif’le birlikte yolda yürürken Haifa ile karşılaşırlar.


Hasan’ın içine o an tuhaf bir his doğar ve sonrasında Haifa’yı bulması gerektiğine karar verir. Şimdi Elif’le birlikte yola çıkıp Haifa’nın peşine düşme vaktidir.


Senaristliğini ve yönetmenliğini Kamil Koç’un üstlendiği filmin başrollerini Hilmi Korkmaz, Sema Şahingöz ve Sinem İslamoğlu paylaşıyor.


 



Asfalt Çiçekleri 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder