Film indir

13 Mart 2015 Cuma

Arı Maya 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Arı Maya – Maya the Bee Movie 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Arı Maya - Maya the Bee Movie 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 31 Ekim 2014


Yapımı : 2014 – Almanya ,  Avustralya


Tür : Animasyon


Süre: 79 Dak.


Yönetmen : Alexs Stadermann


Oyuncular :  -


Seslendirenler : Richard Roxburgh ,  Sefa Zengin ,  Ziya Kürküt ,  Noah Taylor ,  Kodi Smit-McPhee


Senaryo : Fin Edquist ,  Marcus Sauermann


Yapımcı : Jim Ballantine ,  Barbara Stephens


Unutulmaz kahraman Arı Maya, yıllar sonra yeniden aramıza dönüyor. Alman-Avustralya ortak yapımı animasyonda, iyi yürekli kahramanımız Maya’nın maceralarına tanık oluyoruz.


Dünyaya yeni gelmiş bir yavru arı olan Maya, kovandaki diğer arılardan farklıdır. Yasak olduğu halde yaban arılarına düşmanlık beslememekte, onlardan korkmamaktadır. Günün birinde kovanın değerli arı sütü çalındığında herkes Maya’nın suça ortak olduğundan kuşkulanır. Kimse Maya’nın masum olduğuna inanmaz. Gerçeği ortaya çıkarıp masumiyetini kanıtlamak isteyen Maya, yanına en iyi arkadaşı Willy’yi de alarak yaban arılarının kovanına gider.


Dünyaya gözlerini yeni açan arı Maya çevresindeki diğer arılardan biraz farklıdır, onların aksine diğer arıların koyduğu kovan kurallarına uymaz. Kovanlarındaki arı sütü çalındığında bulundukları tepenin ilerisinde yaşayan yaban arılarından şüphelenirler ve Maya’nın da bu olayda suç ortağı olduğu düşünülmektedir. Maya en yakın arkadaşı Willy hariç kimseyi suçsuz olduğuna ikna edemez ve ikili yaban arılarının yaşadığı kovana doğru maceralı bir yolculuğa çıkar.


 



Arı Maya 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder