Film indir

3 Ocak 2015 Cumartesi

Ölüm Kitabı 1990 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Ölüm Kitabı – Misery 1990 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Ölüm Kitabı 1990 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 30 Kasım 1990


Yapımı : 1990 – ABD


Tür : Gerilim


Süre: 107 Dak.


Yönetmen : Rob Reiner


Oyuncular : Kathy Bates ,  James Caan ,  Lauren Bacall ,  Richard Farnsworth ,  Frances Sternhagen


Senaryo : Stephen King ,  William Goldman


Yapımcı : Rob Reiner ,  Jeffrey Stott


Yazar Paul Sheldon arabasının takla atarak yoldan çıkmasına neden olan kar fırtınasını hatırlamaktadır.Tek hatırladığı Annie Wilkes’in evinde gözlerini açması ve bu kadının kendisinin aşırı bir fanatiğ olduğu ve hayatının sonuna kadar onu kişisel tutsağı olarak alı koymasının farkına varmasıdır.


Paul Sheldon kolay okunan popüler romanlar yazarıdır. Artık kariyerinde bir dönüm noktasında olduğunu düşünür, seri maceralarını yazdığı karakteri Misery Chastain’in öldürüp diziyi bitirir. Paul taşrada geçirdiği bir araba kazasından yaralı kurtulur.


Onu bulup evinde bakmaya başlayan Annie Wilkes, şans eseri Paul’un sadık okurlarından biridir ve kahramanı Misery Chastain’in de sıkı bir hayranıdır. Son kitabı okuyup Misery’nin ölümüyle şoke olan kadın öfkeye kapılır ve Paul’u ayağından feci şekilde yaralayarak onu yatağa hapseder. Hem bölge şerifi hem de menajeri umutsuzca Paul’ü ararken o, gardiyanı Annie’ye özel bir Misery macerası daha yazmak zorundadır.


Harry ile Sally Tanışınca yönetmeni Rob Reiner’ın bu müthiş başarılı Stephen King uyarlaması, o zamana dek gölgede kalmış aktris Kathy Bates’i şöhretle tanıştırmakla kalmamış, onu Oscar’la da buluşturmuştu.


 



Ölüm Kitabı 1990 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder