Film indir

27 Aralık 2014 Cumartesi

Pearl Harbor 2001 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Pearl Harbor 2001 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Pearl Harbor 2001 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 08 Haziran 2001


Yapımı : 2001 – ABD


Tür : Aksiyon ,  Dram ,  Romantik


Süre: 184 Dak.


Yönetmen : Michael Bay


Oyuncular : Kate Beckinsale ,  Ben Affleck ,  Josh Hartnett ,  Jennifer Garner ,  Sung Kang


Senaryo : Randall Wallace


Yapımcı : Michael Bay ,  Jerry Bruckheimer


Rafe McCawley ve Danny Walker çocukluktan beri arkadaştırlar. Amerikan ordusunda pilot olan iki eski dost, gerçek bir savaşta görev almak için can atmaktadırlar. 1941 yılında Almanlar tüm Avrupayı işgal etmişlerdir. Bu sırada General James gönüllü olarak İngiltere’ye gidip Nazilere karşı savaşacak genç pilotlara ihtiyaç duymaktadır.


Rafe Mc Cawley (Ben Affleck) ile Danny Walker (Josh Hartnett), çocukluk yaşlarından itibaren, çok iyi dost olarak birlikte büyüyen cesur iki genç pilottur. Okuldan mezun olduktan sonra Amerikan Hava Kuvvetlerine yazılırlar. Rafe, Birleşik Amerika Donanmasında görev yapan güzel ve cesur hemşire Evelyn Stewart’a (Kate Beckinsale) aşık olmuştur. Ama onun savaş tutkusu bu iki sevgiliyi ayırır.


İdealist bir genç olan Rafe, 2. Dünya Savaşının giderek kızışması karşısında Avrupa kıtasında Nazilere karşı mücadele eden Eagle Squadron birliğine katılmaya karar verir. Gönüllülerden oluşan bu birlikte Amerikalı, Kanadalı, Avustralyalı, İsveçli ve diğer tarafsız ülkelerden gelen pilotlar vardır. Döneceğine söz vererek sevgilisinden ve en yakın arkadaşından ayrılarak Manş Denizinin yolunu tutar. Aynı sıralarda Evelyn ile Danny’nin tayini Pasifik Cenneti olarak bilinen Hawaii’deki Pearl Harbor’a çıkar.


 



Pearl Harbor 2001 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder