Film indir

28 Şubat 2015 Cumartesi

Pek Yakında 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Pek Yakında 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Pek Yakında 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 02 Ekim 2014


Yapımı : 2014 – Türkiye


Tür : Dram ,  Komedi ,  Macera


Süre: 130 Dak.


Yönetmen : Cem Yılmaz


Oyuncular : Cem Yılmaz ,  Ozan Güven ,  Özkan Uğur ,  Ayşen Gruda ,  Tülin Özen


Senaryo : Cem Yılmaz


Yapımcı :  -


Eski bir figüran ve korsan DVD satıcısı olan Zafer (Cem Yılmaz), hayatta dikiş tutturamamış bir adamdır. Karısı Arzu ondan ayrılmak isteyince ona kendini kanıtlamak için son çaresine başvurur: 1970’lerde yazılmış ancak hayata geçmemiş bir film projesi olan Şahikalar’ı çekmek ve artık boş işlerle uğraşmadığını ona gösterecektir. Bu planında ona eski Yeşilçam emektarı arkadaşları yardımcı olmaya çalışacaktır, Zafer filmde Arzu ve diğer arkadaşlarıyla birlikte ünlü oyuncu Boğaç Boray’ı oynatacaktır. Zafer hem yeteneklerini ispat etmek, hem karısına güzel bir film hediye etmek, hem de onu ayrılıktan caydırmak için bu yetenekleri kısıtlı ekiple zorlu ve eğlenceli bir maceraya atılır.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Cem Yılmaz’ın yaptığı ve başrolünde olduğu filmde kendisine Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda ,Ülkü Duru, Emin Gürsoy, Metin Coşkun, Tuğrul Tülek ve çocuk oyuncu Ata Berk Mutlu’nun yeraldığı zengin bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Pek Yakında, 2 Ekim 2014’te gösterime girdi.


 



Pek Yakında 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Tuhaf Thomas 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Tuhaf Thomas – Odd Thomas 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Tuhaf Thomas 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Yapımı : 2012 – ABD


Tür : Dram ,  Gerilim ,  Gizem


Yönetmen : Stephen Sommers


Oyuncular : Tim Robbins ,  Willem Dafoe ,  Anton Yelchin ,  Addison Timlin ,  Gugu Mbatha-Raw


Senaryo : Stephen Sommers


Yapımcı : Stephen Sommers ,  John Baldecchi


Hikayenin merkezinde, “Odd Thomas (Tuhaf Thomas)” isimli eli çabuk bir aşçı yer alıyor; kendisi ölülerle iletişim kurabilmektedir fakat bu sırrını sadece kız arkadaşı (Addison Timlin) ve yerel polis şefi (Dafoe) bilmektedir.


Genç adam, aynı zamanda “bodachs” adı verilen acıyla beslenen ve yaklaşan ölümlerin işaretçisi sayılan kötü varlıkları da tespit edebilmektedir. Ne zaman Odd, bu yaratıkların bir yabancının etrafında fazlasıyla toplandıklarını görse kendisini bir felaketi önlemek için zamanla yarış halinde bulmaktadır.


izlenicek fantastik filmler arasında olduğunu söyliyebilirim şimdiden iyi seyirler dileriz.


 



Tuhaf Thomas 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

20 Şubat 2015 Cuma

Hititya Madalyonun Sırrı 2013 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Hititya Madalyonun Sırrı 2013 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Hititya Madalyonun Sırrı 2013 Yerli Film Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 01 Mart 2013


Yapımı : 2013 – Türkiye


Tür : Aile ,  Fantastik


Yönetmen : Ulaş Cihan Şimşek,  Cengiz Deveci


Oyuncular : Gürkan Uygun ,  Emir Berke Zincidi ,  Ebru Cündübeyoğlu ,  Serra Yılmaz ,  Avni Yalçın


Senaryo : Thomas Brückner


Yapımcı : Berkant Zincidi ,  Cengiz Deveci


Özel güçlere sahip üç çocuk, tehlike altında bir anne ve iyiliğin kötülükle amansız savaşı…


Anneleri gizemli bir şekilde ortadan kaybolan üç kardeş, bir gün, kendilerini bambaşka bir evrende, Hititya’da bulur. Burada, özel güçlere sahip olduklarını, annelerinin bir tanrıça olduğunu ve dünyayı kötülükten ancak onların kurtarabileceğini öğrenirler. Ancak bu tehlikeli macerada öğrenecekleri sadece bunlarla sınırlı değildir.


Savaşçı dedeleri Taruyla, Hititya halkıyla, esir edilmiş çocuklarla ve kötülüklerin efendisi Zabab ile karşılaşan üç kardeş, en büyük keşfin içlerinde gizli olduğunu fark edecektir.


Acaba Alaz, Yaman ve Nehir Zabab’ı yenip, annelerini kurtarmayı başarabilecek midir? Zorlukları beraberce atlatmaya kararlı olan birbirinden çok farklı üç kardeşin, iyiliği, sevgiyi ve cesareti keşfedişinin öyküsü…


Anadolu topraklarında geçen Hititya mitolojisinden yola çıkılarak anlatılan hikâyede arkeolog bir babanın ve özel güçlere sahip bir annenin çocukları olan Alaz, Yaman ve Nehir’in, paralel bir evren olan Hititya ülkesine geçerek özel güçlere sahip olmaları ve annelerine kavuşmak için kötülükler dünyasının efendisiyle savaşmaları anlatılıyor


 



Hititya Madalyonun Sırrı 2013 Yerli Film Ücretsiz Full indir

4 Şubat 2015 Çarşamba

Tiranozor 2011 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Tiranozor – Tyrannosaur 2011 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Tiranozor 2011 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Yapımı : 2011 – İngiltere


Tür : Dram


Süre: 92 Dak.


Yönetmen : Paddy Considine


Oyuncular : Eddie Marsan ,  Peter Mullan ,  Sian Breckin ,  Paul Conway ,  Paul Popplewell


Senaryo : Paddy Considine


Yapımcı :  -


Joseph (Peter Mullan) garip kişiliğe sahip birisidir. Bir anda öfkelenip garip ve şiddet dolu hareketler yapabilmektedir. Hannah (Olivia Colman) ise hayır kurumu işleten, ayyaş kocasının garip hareketlerine maruz kalan ve bunu saklayan bir bayandır. Hannah’ın dostça davrandığı Joseph, Hannah ile ilgili bir sırrı öğrenir ve bu acı gerçek her ikisinin hayatını bilinmeyen ve tehlikelerle dolu bir yöne savurur. Ayyaş bir adamın öğrendiği sır sonucu hayatının değişmesini, oldukça etkileyici bir biçimde aktaran film 2011 “Sundance Film Festivali”nde ödüle layık görüldü ve 2012 “BAFTA Ödülleri”ne de aday olarak gösterildi.


Tanınmış İskoç oyuncu Paddy Considine, hem senaristliğini hem yönetmenliğini üstlendiği ilk filmi Tiranozor ile bu yıl Sundance’den hem En İyi Yönetmen, hem Jüri Özel Ödülü, Münih’ten ise En İyi İlk Film Ödülleri ile döndü. Film, karısının ölümünün ardından şiddet, acı ve öfke duyan Joseph’in dini bir yardım kuruluşunda çalışan Hannah ile yaşadığı dokunaklı aşk öyküsünü anlatıyor. Peter Mullan’ın başrolünde oynadığı bu sarsıcı film Considine’ın, tıpkı Mullan gibi, oyunculukta olduğu kadar yönetmenlikte de başarılı olduğunu kanıtladı.


 



Tiranozor 2011 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir