Film indir

30 Mart 2014 Pazar

Çılgın Haftasonu – The Long Weekend 2005 Türkçe Dublaj indir


Çılgın Haftasonu – The Long Weekend 2005 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0385057/


Tür: Komedi

İmdb Puanı: 5.2

Vizyon Tarihi: 19 Ağustos 2005 (Türkiye)

Süre: 85 dakika


Filmde bir reklamcının hayatı anlatılmaktadır. Çok iyi bir insan ve de işine çok düşkün biri olan Eddy hayatının aşkını bulur ancak aşkı onu aldatır ve Eddy de hayata küser. Ancak çılgın abisi Cooper ona yardım için ayaktadır.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/cilgin-haftasonu-the-long-weekend-2005-turkce-dublaj-indir.html
Çılgın Haftasonu – The Long Weekend 2005 Türkçe Dublaj indir indir

TenTen’in Maceraları – The Adventures of Tintin 2011 Türkçe Dublaj indir


TenTen’in Maceraları – The Adventures of Tintin 2011 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0983193/


Tür: Animasyon | Aksiyon | Macera

İmdb Puanı: 7.7

Vizyon Tarihi: 04 Kasım 2011 (Türkiye)

Süre: 107 dakika


Belçikalı çizer Georges Prosper Remi, nam-ı diğer Hergé’in 1920′li yıllarda yarattığı kült karakter Tenten ve onun sevimli beyaz köpeği Milu’nun maceraları yeniden beyazperdeye, bu sefer 3D teknolojisi ile uyarlandı. Meraklı genç muhabir Tenten (Jamie Bell) ve Milu maket bir gemi keşfederler fakat bilmedikleri şey bu geminin asırlık büyük bir sırra ve gizeme ev sahipliği yaptığıdır.

Tenten başına açtığı tehlikelerden habersiz, kötü adam İvan İvanoviç Sakharine’in (Daniel Craig) hedefi haline gelir. Tenten’in peşinden büyük bir korsan hazinesi için İvanoviç’i alt etmek için Milu’nun, Kaptan Haddock’un (Andy Serkis) ve sarsak dedektifler Dupond ve Dupont (Simon Pegg ve Nick Frost) Tenten’e yardımcı olurlar. Maceraperest kahramanımız dünyayı dolaşır ve kendisini belki büyük bir servet belki de büyük bir lanetin beklediği gemi enkazına ulaşır….

Steven Spielberg, 25 yıllık bir uğraş sonucu film haklarını satın alabildiği Tenten’i nihayet, son derece takdir ettiği yönetmen Peter Jackson ile birlikte hayata geçirdi. Üçleme olarak tasarlanan filmin ikincisini Peter Jackson üstlenirken, üçüncü film sürpriz isime devredilecek…


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/tentenin-maceralari-the-adventures-of-tintin-2011-turkce-dublaj-indir.html
TenTen’in Maceraları – The Adventures of Tintin 2011 Türkçe Dublaj indir indir

Kahraman Maymun – Marco Macaco 2012 Türkçe Dublaj indir


Kahraman Maymun – Marco Macaco 2012 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1614955/


Orjinal Adı: Marco Macaco

Tür: Animasyon | Komedi | Aile

Imdb Puanı: 4.7

Vizyon Tarihi: 2012


Marco okyanusun üzerindeki eşsiz güzellikte bir adanın üzerinde yaşayan bir maymundur. Adanın plajında güvenlik görevlisi olarak çalışan Marco her ne kadar kendisini heyecan dolu maceraların baş kahramanı olarak hayal ediyor olsa da, hiçbir suçun işlenmediği bu huzurlu adada içine atılacağı hiçbir serüven yaşayamamaktadır. Adada yaşayan güzeller güzeli bir maymun olan Lulu’nun kalbini de ancak bir kahramanlık yaparak kazanacağını düşünen Marco için aradığı fırsat hiç ummadığı bir anda çıkagelir. Carlo adında etkileyici bir yabancı adaya gelmiş ve dev bir maymun şeklinde inşa edilmiş bir kumarhane işletmeye başlamıştır. Carlo adadakilerin gönlünü kazandığı yetmezmiş gibi Lulu’yla da yakınlaşmıştır. Daha ilk andan Carlo’dan hoşlanmayan Marco kumarhane ile ilgili araştırma yapmaya başlar. Carlo’nun asıl niyeti adayı ele geçirmek ve kendinin adanın kralı ilan etmektir. Marco, Carlo’nun planlarını ortaya çıkarıp onu tutuklamayı denese de, bu kez dev bir robot olan kumarhaneyi alt etmesi ve Lulu’nun gönlünü kazanması gerekecektir


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/kahraman-maymun-marco-macaco-2012-turkce-dublaj-indir.html
Kahraman Maymun – Marco Macaco 2012 Türkçe Dublaj indir indir

Sevimli Hayvanlar 2010 Türkçe Dublaj indir

Sevimli Hayvanlar 2010 (DVDRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1620449/


Tür: Animasyon | Aile

İmdb Puanı: 4.7

Vizyon Tarihi: 11 Mart 2011 (Türkiye)

Süre: 93 dakika


Afrika Savana hayvanlar cenneti…Bir kutup ayısı, bir kanguru, bir tazmanya canavarı, bir horoz ve susuzluk endişesi… İnsanların acımasızlığı karşısında hayvanlar bu duruma meydan okumaya hazırlanır.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/sevimli-hayvanlar-2010-turkce-dublaj-indir.html
Sevimli Hayvanlar 2010 Türkçe Dublaj indir indir

29 Mart 2014 Cumartesi

Bu İşte Bir Yalnızlık Var 2013 Yerli Film indir

Bu İşte Bir Yalnızlık Var 2013 (DVDRip XviD) Yerli Film film indir


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt3420850/


Adı: Bu Iste Bir Yalnizlik Var

IMDb Puanı: 5.7/10 (59 oy ile)

IMDb Top250: -/250

Yönetmen: Ketche

Yazarlar: Burak Göral

Görüntü Yönetmeni: James Gucciardo

Ülke: Turkey

Tür: Romantik

Süre: 122 dk.

Yapımcılar: Murat Akdilek

Müzik: Tarkan Gözübüyük, Mor ve Otesi, Iskender Paydas

Oyuncular: Devrim Özder Akin


Bu İşte Bir Yalnızlık Var 2013 film indir, Gençliğinde uzun süre bir müzik grubunda gitar çalıp beste yapan Mehmet, 30′lu yaşların sonuna geldiğinde hem müziği bırakmış hem de aile hayatında zor zamanlar geçiren birine dönüşmüştür. Eşiyle boşanıp müziği bırakır; maddi anlamda da bitik durumdadır ve bu süreçte kendisini hayata yaklaştıran tek şey kızı Ezgi’dir. Bu nedenle hiç istemese de anlaşamadığı eski eşiyle sık sık görüşmek zorunda kalır.


Özel ders vererek ya da gitar tamiratı yaparken hayatını sürdüren Mehmet, uzun yıllardır birlikte oldukları arkadaşları Ayşe ve Orhan çiftiyle aynı apartmanda oturmaktadır. Evliliklerinde sorunlar yaşayan Ayşe ve Orhan’ın tartıştığı akşamlardan birinde Orhan’ın evi terk etmesi işleri karıştırır. Mehmet değer verdiği Ayşe’ye yardımcı ve destek olabilmek için sürekli yanında olur; aradan günler geçer ve birlikte Orhan’ı aramaya koyulurlar. Tam bu esnada çok sevdiği bir dostunu kaybettiği haberi gelir ve aynı zamanda bir iş teklifi alır.Bu İşte Bir Yalnızlık Var 2013 film indir, Filminndir.org – İyi Seyirler.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/bu-iste-bir-yalnizlik-var-2013-yerli-film-indir.html
Bu İşte Bir Yalnızlık Var 2013 Yerli Film indir indir

Riddick 2013 HD 720p Türkçe Dublaj indir

 film indir


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1411250/


Adı: Riddick

IMDb Puanı: 6.4/10 (75,262 oy ile)

Yönetmen: David Twohy

Yazarlar: David Twohy, Jim Wheat, Ken Wheat

Görüntü Yönetmeni: David Eggby

Ülke: USA, UK

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Seri

Süre: 119 dk.

Yapımcılar: Camille Brown, Vin Diesel, Mike Drake, Ted Field

Müzik: Graeme Revell

Oyuncular: Vin Diesel, Jordi Mollà, Matt Nable, Katee Sackhoff


Özet:

David Twohy yönetmenliğindeki bilimkurgu ve aksiyon filmi Riddick 2013 film indir sinema dünyasında çığır açan bir destanın son bölümü olarak film tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Filmde galaksideki ödül avcıları tarafından aranan anti kahraman Riddick güneş ışınlarının kavurduğu ve üstünde yaşamanın mümkün olmadığı düşünülen bir gezegende ölmeye terk edilmiş durumdadır. Kısa bir süre sonra kendini yırtıcı bir uzaylı türüyle karşı karşıya bulan eski ve kaçak mahkum, canını kurtarabilmek için acil durum işaretini kullanmak ve kendisini ele geçirmek için vakit kaybetmeden gezegene gelecek olan paralı askerleri alarma geçirmek zorundadır. Bunu yaptığında gezegene gelen ilk gemi diğerlerine göre daha sert ve acımasız olan paralı askerlerle doludur. Gezegene ulaşan ikinci geminin kaptanını Riddick’in peşine düşüren şey ise bazı kişisel nedenlerdir. Riddick’in geçmişinden gelen biri olan kaptanın avcıları onun başını gövdesinden ayırmadan gezegenden ayrılmak niyetinde değildir. Diğer yandan gezegene doğru yaklaşan ölümcül fırtınadan kurtulmak da kimse için kolay olmayacaktır.

Riddick filmi 2000 yapımı Pitch Black (Derin Karanlık) ve 2004 yapımı The Chronicles of Riddick (Riddick Günlükleri) adlı filmlerin son bölümü olarak geliyor. 1 saat 59 dakika süren ABD yapımı filmin oyuncu listesi şu isimlerden oluşuyor: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Jordi Molla, Dave Bautista, Raoul Trojillo ve Matt Nable.


 film indir



http://www.birfilmindir.org/riddick-2013-hd-720p-turkce-dublaj-indir.html
Riddick 2013 HD 720p Türkçe Dublaj indir indir

Geçmişin Sırları 2010 Türkçe Dublaj indir


Gecmisin Sirlari 2010 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1294136/


Orjinal Adı: As Good as Dead

Tür: Suç | Gerilim

Imdb Puanı: 5.0

Vizyon Tarihi: 2010


Helen dini bir lider olan kocasının öldürülmesinin ardından kendini onun katilini bulmaya ve intikamını almaya adamıştır. Soğukkanlı katil Aaron’ın araştırmaları sonucunda, Ethan’ın cinayetin sorumlusu olduğu tespit edilir. Bir eve kapatılan Ethan, türlü işkencelere maruz kalır.


 film indir



http://www.birfilmindir.org/gecmisin-sirlari-2010-turkce-dublaj-indir.html
Geçmişin Sırları 2010 Türkçe Dublaj indir indir

Huzursuz Ruhlar – Bag Det Stille Ydre 2005 Türkçe Dublaj indir


Huzursuz Ruhlar – Bag Det Stille Ydre 2005 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0400201/


Orjinal Adı: Bag det stille ydre

Tür: Dram | Korku | Gizem

Imdb Puanı: 4.6

Vizyon Tarihi: 2005


Şehir yaşamına alışkın Signe ve Tommy Kongsted, yedi yaşındaki kızları Bianca ile şehir dışına taşınır. Yepyeni bir hayata yelken açmayı umdukları küçük banliyö olan Glamstur’ta eski güzel bir ev satın alırlar. Ancak eve taşınır taşınmaz, açıklanamayan şeyler olmaya başlar. Oturma odasına götürülen meyveler o anda çürümeye başlar, kapıda tuhaf bir işaret anında belirir ve evde bir kedi bir belirip bir yok olmaya başlar. Bianca ortama hemen uyum sağlar ancak kısa bir süre sonra Oliver adında hayali bir çocukla oyun oynamaya başlar. Her ne kadar annesi ve babası Oliver’ı göremeselerde Bianca inatla Oliver’ın o evde olduğunu iddia eder…


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/huzursuz-ruhlar-bag-det-stille-ydre-2005-turkce-dublaj-indir.html
Huzursuz Ruhlar – Bag Det Stille Ydre 2005 Türkçe Dublaj indir indir

Çıplak Silah 3 1994 Türkçe Dublaj indir


Çıplak Silah 3 1994 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0110622/


Tür: Aksiyon | Komedi | Suç | Seri

İmdb Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 18 Mart 1994 (ABD)

Süre: 83 dakika


Durun! Bu sıradan bir mankafa değil. Bu Lt. Frank Drebin. Terorist bir saldırıyı durdurmaya çalışacak, bu perdelerin inmesini gerektirse de. Yoksa sadece basit bir önlem alsa yeterli olur muydu? Evet, şimdiye kadar sizi en çok güldüren film yapımcıları, en sevdiğiniz film yıldızları ve Çıplak Silah ekibine ilk defa katılan Fred Ward, Anna Nicole Smith’le Çıplak Silah 3, sizi gülmekten yerlere yatıracak…


 film indir




http://www.birfilmindir.org/ciplak-silah-3-1994-turkce-dublaj-indir.html
Çıplak Silah 3 1994 Türkçe Dublaj indir indir

Ganzfeld Deneyi 2014 Türkçe Dublaj indir

Ganzfeld Deneyi – The Ganzfeld Haunting 2014 (WEB-DL XviD) Türkçe Dublaj film indir


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1956655/


Orjinal Adı: The Ganzfeld Haunting

Yönetmen: Michael Oblowitz

IMDb Puanı: 3.4/10

Ülke: USA

Tür: Korku, Gerilim

Süre: dk.

Vizyon Tarihi: 18 Şubat 2014

Oyuncular: Dianna Camacho, Taylor Cole, Ryan Donowho


Amerikan yeni dalga korku filmi akımından, dudak uçuklatan bir film… Haftasonu gerçekleştirdikleri bir ESP deneyi sırasında tüm sınırları zorlayan beş genç, geçmişin şimdiki zamanla buluştuğu ve şimdinin zaman içinde kaybolduğu, gerçekliğin netliğini kaybettiği bir dünyada sıkışıp kalmışlardır.


 film indir




http://www.birfilmindir.org/ganzfeld-deneyi-2014-turkce-dublaj-indir.html
Ganzfeld Deneyi 2014 Türkçe Dublaj indir indir

Daha İyi Şeyler – Better Things 2008 Türkçe Dublaj indir


Daha İyi Şeyler – Better Things 2008 (DVDRip XviD) Türkçe Dublaj (Tek Link)


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0872245/


Tür: Dram

İmdb Puanı: 5.4

Vizyon Tarihi: 17 Mayıs 2008 (Fransa)

Süre: 93 dakika


Gail’ın agorafobisi onu içeriye, aşk romanları okuyarak kendini kaybettiği, anneannesi ile paylaştığı eve hapsediyor. Bu iki kadın ufak adımlarla birbirleriyle yakınlaşmaya çabalıyorlar. Rob kız arkadaşını kaybetmiş olmakla başa çıkmaya çalışıyor. Gladwin çifti, 60 yıllık beraberliklerinde bir dönüm noktasına gelmişler: Senelerce konuşulmayan gerçekler aralarında bir duvar örmüş bulunmakta. Sevgisinde sadık Bayan Gladwin küçük hareketleriyle bu durumu ikisi için de aşmaya çalışıyor. Büyüleyici imgelere sahip olan Daha İyi Şeyler şiirseliğini, özenli görsel kompoziyonlarına ve derinlikli ancak minimal ses kullanımına borçlu. İnsanın toplumdan soyutlanması teması daha önce bolca işlenmiş olsa da, Hopkins kişisel bağa sahip olduğu bir bölgeye ve insanlarına benzersiz bir bakış açısıyla yaklaşıyor; İngiltere kırsalının kalbinde keşisen hayatlara, kayıplara ve aşklara apayrı bir dürüstlükle eğiliyor. Daha İyi Şeyler dramatik etkisini, bir bölgeyi, yaşayanlarını ve onların bireysel hikayelerini yavaşça üst üste bindirerek inşa ediyor; böylelikle Hopkins filmin karakterlerine uzun uzun bakabilmenizi ve onların içinize işlemesine izin vermenizi sağlıyor.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/daha-iyi-seyler-better-things-2008-turkce-dublaj-indir.html
Daha İyi Şeyler – Better Things 2008 Türkçe Dublaj indir indir

Benim Hikayem – Barney’s Version 2010 Türkçe Dublaj indir


Benim Hikayem – Barney’s Version 2010 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1423894/


Orjinal Adı: Barney’s Version

Tür: Komedi / Dram

Imdb Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 2010


Barney’s Version 2 kadın arasında kalan bir adamın komik hikayesini anlatıyor.

Clara, Barney’nin Roma’daki kısa süreli bohem hayatı sırasında karşılaştığı kızıl saçlı özgür ruhlu sadakatsiz ilk eşidir. İkinci eşi “Bayan P” ise devamlı olarak alışveriş yapan ve konuşan, her ne kadar Barney onu dinlemese de, zengin bir Yahudi prensesidir. Barney iki evliliğin ardından, üçüncü eşi Miriam ile karşılaşır, gerçek bir romantik, iyiliksever ve centilmen olur…


 film indir





http://www.birfilmindir.org/benim-hikayem-barneys-version-2010-turkce-dublaj-indir.html
Benim Hikayem – Barney’s Version 2010 Türkçe Dublaj indir indir

Sislerin İçinden – In the Electric Mist 2009 Türkçe Dublaj indir


Sislerin İçinden – In the Electric Mist 2009 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0910905/


Orjinal Adı: In the Electric Mist

Tür: Suç | Dram | Gizem

Imdb Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 2009


Dedektif Dave Robicheaux kırk yıl arayla işlenen bir dizi korkunç cinayetin sır perdesini aralamaya çalışırken, bir Hollywood filminin yapımcılığını üstlenen New Orleanslı gangster Balboni, nam-ı diğer “Bebe Ayak”ın olayla ilgisi olduğunu anlar. Sonra işler tuhaflaşır, çünkü Robicheaux güneyli bir komutanın hayaletinin yardımıyla yeni ipuçlarına erişir. Ölmüşlerin sırları gün ışığına çıktıkça, gizem daha da karmaşık bir hal alır.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/sislerin-icinden-in-the-electric-mist-2009-turkce-dublaj-indir.html
Sislerin İçinden – In the Electric Mist 2009 Türkçe Dublaj indir indir

Rin Tin Tin 2007 Türkçe Dublaj indir


Rin Tin Tin 2007 (DVDRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0493443/


Tür: Aile

İmdb Puanı: 4.6

Vizyon Tarihi: 12 Ocak 2012 (ABD)

Süre: 90 dakika


Amerikan pilotu Lee Duncan tarafından Birinci Dünya Savaşı sırasında Fransa’da bulunan efsane Alman köpeğinin hikayesi ve Hollywood tarihinin en ünlü hayvan yıldızı olma süreci anlatılıyor.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/rin-tin-tin-2007-turkce-dublaj-indir.html
Rin Tin Tin 2007 Türkçe Dublaj indir indir

Son Ayin - The Last Exorcism 2010 Türkçe Dublaj indir


Son Ayin : The Last Exorcism 2010 (DVDRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1320244/


Tür: Dram | Korku | Gerilim

İmdb Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 29 Ekim 2010 (Türkiye)

Süre: 87 dakika


Peder Cotton Marcus, Lousiana’da Sweetzer’ın çiftliğine vardığında, her zaman yaptığı şeytan kovma ayinlerinden birini gerçekleştireceğini düşünmektedir. Marcus, cemaatindeki insanlar için ayini görüntülemeye karar vermiştir. Sweetzer’ın kızı Nell’in ruhu, kötü bir iblisin eline geçmiştir. Genç kız kötü ruhun esiri haline gelmiştir. Marcus ayine başladığında, daha önce karşılaşmadığı türden bir kötülükle karşı karşıya kaldığını anlayacaktır. Ne var ki, bırakmak için artık çok geçtir.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/son-ayin-the-last-exorcism-2010-turkce-dublaj-indir.html
Son Ayin - The Last Exorcism 2010 Türkçe Dublaj indir indir

The Box – Kutu 2009 Türkçe Dublaj indir


The Box – Kutu 2009 (BDRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0362478/


Tür: Dram | Gizem | Bilim Kurgu

İmdb Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 26 Mart 2010 (Türkiye)

Süre: 115 dakika


Norma ve Arthur Lewis küçük bir çocukları olan ve banliyöde yaşayan bir çifttir. Günün birinde kapılarının önüne bırakılan tahta bir kutuyla tüm hayatları değişmeye başlar. Kutunun yanında bir de not vardır. Not üzerinde, eğer kutunun üstündeki düğmeye basarlarsa bir milyon doların sahibi olacakları yazılıdır. Ancak bu durum dünyanın bir köşesinde hiç tanımadıkları bir insanın ölmesine sebep olacaktır. Norma ve Arthur kendilerini ahlaki bir ikilemin içerisinde bulucaklardır. Zor bir karar onları bekler. Donnie Darco ile gönlümüzde taht kuran, Kıyamet Öyküleri ile kafalarımızı karıştıran yönetmen Richard Kelly’nin son filmi The Box bakalım seyircide bu sefer nasıl bir tepki yaratacak.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/the-box-kutu-2009-turkce-dublaj-indir.html
The Box – Kutu 2009 Türkçe Dublaj indir indir

Navaronun Topları - The Guns of Navarone 1961 Türkçe Dublaj indir


Navaronun Topları: The Guns of Navarone 1961 (HDRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0054953/


Orjinal Adı: The Guns of Navarone

Tür: Aksiyon | Macera | Dram

Imdb Puanı: 7.6

Vizyon Tarihi: 1961


2. Dünya savaşında bir komando takımı, Ege adalarından birine bombaları imha etmek üzere gönderiliyor. Alman birlikleri burada bir kanalın kontrolünü elinde tutmaktadır. Komandoların amacı, topları imha edip İngilizlerin bölgeye girmesini sağlamaktır. Alistair Maclean’in romanından uyarlanan film, tüm zamanların en başarılı savaş filmlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bunda senaryo kadar, parlak oyuncu kadrosunun da etkisi var. Ayrıca göz alıcı efektleriyle Oscar ödülü kazandığını da belirtmek gerek.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/navaronun-toplari-the-guns-of-navarone-1961-turkce-dublaj-indir.html
Navaronun Topları - The Guns of Navarone 1961 Türkçe Dublaj indir indir

Mayıs’ta 4 Gün – 4 Tage im Mai 2011 Türkçe Dublaj indir


Mayıs’ta 4 Gün – 4 Tage im Mai 2011 (DVDRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1699202/


Orjinal Adı: 4 Tage im Mai

Tür: Dram | Savaş

Imdb Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 2011


Was nützt die Liebe in Gedanken ile ses getiren, daha sonraysa ağırlıklı olarak televizyon için çalışan Achim von Borries’in yeni sinema filmi Mayıs’ta 4 Gün, II. Dünya Savaşı’nın son günlerine odaklanan bir dram. Almanya’nın kuzeyindeki bir yetimhaneyi işgal eden bir Rus askerle, yetim bir çocuk arasındaki dostluğu anlatan film, ilk olarak 64. Locarno Film Festivali’nde gösterilmişti.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/mayista-4-gun-4-tage-im-mai-2011-turkce-dublaj-indir.html
Mayıs’ta 4 Gün – 4 Tage im Mai 2011 Türkçe Dublaj indir indir

Kanun Adamı – The Mountie 2011 Türkçe Dublaj indir


Kanun Adamı – The Mountie 2011 (DVDRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1591496/


Orjinal Adı: The Mountie

Tür: Western

Imdb Puanı: 4.4

Vizyon Tarihi: 2011


1890′lı yılların sonlarında Kanada’dayız… Kanada’nın Yukon bölgesinde yeni yerleşim başlamıştır ve bir asker (Andrew W. Walker) denetim yapmak üzere bölgeye gönderilir. Bölgeye ulaşır ulaşmaz bir takım sıkıntılar olduğunu, halkın perişan yaşadığını farkeder…

Yeni yerleşim halindeki küçük kasabada insanlarla tanıştıkça kimsenin göründüğü gibi olmadığını anlaması ve birden ortaya çıkan Rus göçmenlerinin de amaçlarının görünenden çok farklı olduğunu keşfetmesi çok ta uzun sürmeyecek, olaylar iyice karışık bir hal alacaktır…


Oyuncu Anderw W. Walker’ı, yine 2011 yılında çekmiş olduğu “The Gundown” filminin ardından tekrar western filminde izliyoruz.

Walker’ın soğukkanlı oyunculuğuna, Jessica Pare de uyumlu bir şekilde eşlik ediyor.

Filmin Kanada’nın Yukon bölgesinde yaşananlara ve yaşayanlara adandığını da hatırlatırken, son dönem westernlere göre daha canlı ve özentili

bir western olduğunu belirtmekte de yarar var.



 film indir




http://www.birfilmindir.org/kanun-adami-the-mountie-2011-turkce-dublaj-indir.html
Kanun Adamı – The Mountie 2011 Türkçe Dublaj indir indir

Umut Kıyısı – Wir wollten aufs Meer 2012 Türkçe Dublaj indir


Umut Kıyısı – Wir wollten aufs Meer 2012 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1872124/


Ülke: Almanya

Tür: Dram

İmdb Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 03 Temmuz 2012

Süre: 116 dakika


1980′lerde doğu Almanya’da geçen film, dönemin siyasi atmosferini başarıyla yansıtan bir politik gerilim… Çok iyi dost olan iki liman işçisi, baskıcı rejimden kaçma hayalleri kurarken polis teşkilatı onlara reddedemeyecekleri bir teklif sunar. Ülke dışına kaçmalarının tek yolu işçi arkadaşları ve sendika liderini ele vermeleridir.


 film indir




http://www.birfilmindir.org/umut-kiyisi-wir-wollten-aufs-meer-2012-turkce-dublaj-indir.html
Umut Kıyısı – Wir wollten aufs Meer 2012 Türkçe Dublaj indir indir

Ağaç – The Tree 2010 Türkçe Dublaj indir


Ağaç – The Tree 2010 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1496005/


Orjinal Adı: The Tree

Tür: Dram | Romantik

Imdb Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 2010



İlginç bir yas öyküsü…


Dawn eşini kaybettikten sonra çocukları ile başbaşa kalmıştır. Küçük kızı babasının ruhunun bahçelerindeki ağaçta yaşadığını ilk söylediğinde bunu çocukça bir şaka olarak kabul etmiştir. Başta kimsenin inanmadığı bu fantastik olay, giderek aile içinde gerçeklik kazanmaya başlar. Bir süre sonra çocuklar ağaçta yaşadıklarını inandıkları babaları ile konuşmaya başlarlar. Buna Dawn da katılacaktır.


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/agac-the-tree-2010-turkce-dublaj-indir.html
Ağaç – The Tree 2010 Türkçe Dublaj indir indir

Kelle Koltukta – Hobo With A Shotgun 2011 Türkçe Dublaj indir


Kelle Koltukta – Hobo With A Shotgun 2011 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt1640459/


Tür: Aksiyon | Gerilim

İmdb Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 21 Ocak 2011 (ABD)

Süre: 86 dakika


İllegal yollarla huzuru sağlamayı kendine misyon edinmiş evsiz- barksız bir adam, yeni bir şehre uğrar ve kendini suçların egemen olduğu, kural sayıldığı, işlenen suçların elebaşının da saltanat sürdüğü kentsel bir kaousun içinde bulur. Şehrin manzarasına şöyle bir baktığımızda, silahlı soyguncular, ahlaksız polisler, istismara uğramış hayat kadınları ve hatta sübyancı bir Noel Baba ile dolu olduğunu görürüz. Hobo ise şehre adaleti getirmenin en iyi yolunu biliyordur : Tabi ki 20 kalibrelik bir av tüfeği ile… Gelecek nesil için düzeni en iyi şekilde sağlamayı denerken kargaşa patlak verir. Aslında sokak adaleti galip gelecektir.



 film indir




http://www.birfilmindir.org/kelle-koltukta-hobo-with-a-shotgun-2011-turkce-dublaj-indir.html
Kelle Koltukta – Hobo With A Shotgun 2011 Türkçe Dublaj indir indir

Mavi Göle Dönüş 1991 Türkçe Dublaj indir


Mavi Göle Dönüş 1991 (DVDRip XviD) Dual


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0102782/


Tür: Macera | Romantik

İmdb Puanı: 4.4

Vizyon Tarihi: 02 Ağustos 1991 (Danimarka)

Süre: 98 dakika


Mavi Göl’ün devamı olan Mavi Göle Dönüş’te dul bir kadın olan Sarah (Lisa Pelikan), kızı Lilli (Milla Jovovich) ve 1980 versiyonundaki aşıkların yetim bıraktığı Richard (Brian Krause) ile birlikte bir adada mahsur kalır. Sarah ölünce Richard ve Lilli beraber büyürler ve zamanla birbirlerine aşık olurlar. Kendi hallerinde adada mutlu bir yaşam sürerken adaya gelen korsanlar yüzünden medeniyetle tanışmak zorunda kalırlar ve mutlulukları tehlikeye girer.


 film indir



http://www.birfilmindir.org/mavi-gole-donus-1991-turkce-dublaj-indir.html
Mavi Göle Dönüş 1991 Türkçe Dublaj indir indir

Hazine Avcıları – Treasure Raiders 2007 Türkçe Dublaj indir


Hazine Avcıları – Treasure Raiders 2007 (DVDRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0478737/


Tür: Aksiyon | Macera | Dram

İmdb Puanı: 3.2

Vizyon Tarihi: 20 Nisan 2007 (ABD)

Süre: 95 dakika


Michael (Steven Brand) Rusya’da ders veren Amerikan tarihi profesörüdür. Ancak gizli bir sırrı vardır; tehlike ve hırs tutkularını bastırmak için her gece, sabahın ilk ışıklarına kadar Moskova sokaklarında yarışmaktadır. Definelere de meraklı olan Michael, Moskova’da saklı olduğunu düşündüğü efsanevi “Tapınak Tarikatı”ne ait olan hazineyi bulmaya karar verir. Bu yolda kendisi gibi yarış tutkunu olan arkadaşı Wolf (Alexander Nevsky) ve ünlü tarihçi Pierre’le (David Carradine) birlikte tehlikeli bir maceraya atılır.


Ancak olaylar önce Wolf’un kız arkadaşı Lena’nın (Sherilyn Fenn) kaçırılması, ardından da Moskova polisinin Wolf’u yasadışı sokak yarışı yapmaktan tutuklaması ile karmaşık bir hâl alır.


Pierre ve Michael define’yi ararken, Wolf hem Lena’yı kurtarmak, hem de Moskova sokaklarında gerçekleşecek en büyük yarışı kazanmak zorundadır. Eğer her ikisinde de başarılı olursa, “Tapınak Tarikatı”nın gizli sırrını ortaya çıkaracaktır.


 film indir



http://www.birfilmindir.org/hazine-avcilari-treasure-raiders-2007-turkce-dublaj-indir.html
Hazine Avcıları – Treasure Raiders 2007 Türkçe Dublaj indir indir

Kaos – Chaos 2005 Türkçe Dublaj indir


Kaos – Chaos 2005 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj


 film indir


http://www.imdb.com/title/tt0402910/


Tür: Aksiyon | Suç | Dram | Gerilim

İmdb Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 15 Aralık 2005 (United Arab Emirates)

Süre: 106 dakika


Quentin Correns (Jason Statham) Born köprüsünde olan bir kazada yapmaması gerektiği halde rehineyi vurduğu için teşkilat tarafından açığa alınmıştır. Olaydan bayağı bir süre sonra bir banka soygunu gerçekleştirilir. Bir kişi vurularak hayatını kaybetmiştir. Ve soygunun başkanı Lorenz(Wesley Snipes) Correns i istemektedir.İstek yerine getirilir ve Correns e birde zeki bir yardımcı genç dedektif verilir. (Ryan Philippe) . Banka soygunu ucuz atlatılır fakat hiçbirşeyin çalınmadığı fark edilir. Kameralar elektrik kesintisinden dolayı çalışmadığı için hiçbirşeyi kaydetmediği için herkesin aklında bir soru kalır . Film ilerledikçe Lorenz in o büyük ortağının kim olduğu hususunda muhteşem bir merak sözkonusu . Zeka , aksiyon ve gerilimin bir arada bulunduğu enfes filmlerden biri Chaos(Kaos)..


 film indir



http://www.birfilmindir.org/kaos-chaos-2005-turkce-dublaj-indir.html
Kaos – Chaos 2005 Türkçe Dublaj indir indir